Contact

Het is mijn persoonlijke missie dat iedereen vol energie, rust en helderheid kan werken. Op weg naar een vitaal bedrijfsfundament.

Persoonlijke drive

Mijn drive om bij te dragen aan medewerkersgeluk komt voort uit mijn eigen werkervaring. Tot een aantal jaar geleden begon iedere werkdag met weinig energie en had ik het gevoel dat ik op scherp stond. Een nerveus gevoel. Het lukte me niet altijd even goed om bijzaken van hoofdzaken te onderscheiden en kampte met hardnekkige negatieve overtuigingen, met een burn-out als gevolg. Waarom voelde ik me snel gestrest, ging ik rennen als de druk hoger werd en waarom had ik vaak aan het einde van mijn energie nog dag over?

In het herstelproces ben ik gefascineerd geraakt door wat de invloed van je brein en lichaam is op hoe je je voelt en gedraagt. Het bedrijf Mindful op kantoor is het gevolg van een uit de hand gelopen zelfstudie en diverse trainingen en opleidingen. Theorieën en oefeningen uit Mindfulness, NLP en positieve psychologie heb ik gecombineerd tot een zeer effectief programma. Het is mijn missie dat iedereen vol energie, rust en helderheid kan werken.

Myrthe Kraai is gecertificeerd Mindfulnesstrainer, opgeleid door het Centrum voor Mindfulness.

Contact

Ik kan niet wachten om ook jouw medewerkers te laten groeien. En ze stap voor stap mee te nemen naar meer energie en helderheid, met minder stress en gepieker. Als je nog vragen hebt, vul het vragenformulier in of bel me!

 

Groeten, Myrthe Kraai
06 23 45 78 28
myrthe@mindfulopkantoor.nl

Vragen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact op over de mogelijkheden.

6 + 5 =